Bojan Jorgacevic golman_

СЈАЈНА ГОЛМАНСКА КАРИЈЕРА

Бојан Јоргачевић, голман

Cедам пута бранио за репрезентацију Србије!

Одрастао и живи у Железнику, већ са девет година је постао члан београдског Рада. За први тим овог клуба дебитовао је у сезони 2002/03. да би 2007.године из друголигашког клуба Бањица прешао у белгијски Гент и остаје са овом екипом све до освајања Купа Белгије 2010. године. Потом одлази у Бриж где брани три године, све до одласка у турски Кајзери Ерчејиспор. Каријеру голмана завршава у клубу Левски из Софије.

Bojan Jorgacevic golman

За репрезентацију Србије бранио је седам пута, а свлачионицу је делио са Дејаном Станковићем, тадашњим  капитеном орлова и актуелним шефом струке Црвене Звезде.

Bojan Jorgacevic u fudbalskoj  reprezentaciji Srbije.

 Данас популарни Јорга ради као координатор тренера голмана у млађим Звездиним категоријама. И не само то! Направио је Спортски центар у Шапцу са врхунским теренима, где ради школица за талентовану децу и где је регионални центар ФК Црвена Звезда за тај део Србије. У Београду води Академију голмана Гладијатор у насељу Кнежевац, где се искључиво ради са чуварима мреже, узраста од 8 до 30 година. Академија ангажује врхунске тренере и има све услове да постане најбоља академија за голмане на овим просторима.

Позив родитељима да доведу децу у академију, промо-месец дана бесплатног рада са њима је у марту наредне године.

Bojan Jorgacevic golman
Bojan Jorgacevic golman
Please follow and like us:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *